
یکی از ظروف قدیمی که امروزه کاربرد بسیار زیادی در فضای آشپزخانه ها دارد ظروف مسی قدیمی می باشد. این ظروف علاوه بر رنگ و ظاهر منحصر به فردی که دارد تاثیرات بسیار مناسبی بر بدن می گذارد و در درمان برخی از بیماری ها می تواند تا حد زیادی موثر باشد.
در نگهداری از برخی خوراکی ها مانند نان و کیک ممکن است با مشکلاتی همچون کپک زدگی و بیات شدن آن ها مواجه شوید. با ما همراه شوید تا بدانید چگونه می توانید برخی از موادغذایی را برای طولانی مدت تازه نگه دارید.
من برای نگهداری از گل های طبیعی در خانه کمی تنبل هستم. به نظر شما استفاده از گل مصنوعی برای تزیین خانه به چه شکل باشد تا فضا را نازیبا جلوه نکند و همچنین اینکه برای تمیز کردن آنها باید چه کار کرد؟
پیله آ میکروفیلا (pilea microphylla) گیاهی همیشه سبز که امروزه به عنوان گیاه آپارتمانی نگهداری می شود.
جدیدترین مدل های اتاق خواب های کلاسیک و سلطنتی
راهنمای شستن انواع لکه ها
در سال 1938 میلادی شرکت آمریکایی دوپونت مادهای پلیمری به نام پلیتترافلئورواتیلن را با نام تجاری تفلون معرفی و به بازار عرضه کرد. این ماده نوعی پوشش نچسب و عایق الكتریسیته بود که هم مقاومت حرارتی بالا و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها داشت.
شرایط قلمه گیری گیاهان بستگی به زمان، سن، شرایط محیط مانند دما، رطوبت و بستر متفاوت است. قلمه ساقه به سه نوع قلمه خشبی یا قلمه چوبی، قلمه نیمه خشبی یا نیمه چوبی و قلمه نرم، علفی یا سبز تقسیم می شوند.
کم کم به روزهای میانی فصل تابستان نزدیک می شویم روزهایی که گرمای بی اندازه ی آن برای همه ی ما طاقت فرساست. علاوه بر گرما مشکلی که اغلب همه ی ما با آن مواجه هستیم تعریق و کثیف شدن لباس ها در این فصل است.
در این مطلب نکاتی را درباره آشپزی برای شما آورده ایم که حتما برای پختن غذایی بهتر به شما کمک می کند.
هر زمان که مهمان به خانه ما می آید به دلیل اینکه همسرم سیگار می کشد، آنها را آزار می دهد. روش از بین بردن بوی بد سیگار در خانه چیست؟
برای انتخاب رنگ پارچه اول باید ببینیم خانه و بعد از آن مبلمان ما در چه سبکی قرار می گیرد! اکثر خانه های ایرانی یا کلاسیک هستند یا مدرن و یا تلفیقی از این دو.
چگونه نرم کننده لباس خانگی درست کنیم امروزه باید تمام تلاش خود را کرد تا خانواده را از معرض مواد شیمیایی مضر دور کرد. ساخت نرم کننده ی مایع پارچه موجب صرفه جویی در پول و افزایش سلامتی خانواده می شود.
یکی از علائق من در تابستان میوه های خوشمزه و جورواجور آن است. گاهی اوقات به قدری میوه اضافی می آید که نمی توانیم تا قبل از خراب شدنشان آن ها را مصرف کنیم. بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن آن هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.