close
چت
غذای اصلی
تبلیغات شما

طرز تهیه خورش مرغ ترش

بانوکده

اگر فهرست غذاهای مورد علاقه یك گیلانی را از او بخواهید، مرغ ترش حتما در رده‌های بالای فهرستش قرار خواهد داشت. برای آموزش این خورش خوشمزه شمالی با بانوکده همراه باشید .


  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 21 خرداد 1396
  • دیدگاه ارسال شده

نحوه پخت ماهی بخارپز

پخت ماهی صدفی,نحوه پخت ماهی بخارپز

اين تصور كه ماهی را بايد حتما سرخ كرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا كه اگر شما بتوانيد ماهی را خوب طعم دار كنيد، آبپز و بخارپز آن هم لذيذ است.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 19 ارديبهشت 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش پحت اکبر جوجه اصل و خوشمزه

درست کردن اکبر جوجه,مواد لازم برای اکبر جوجه

اکبرجوجه یکی از غذاهایی است که افرادی که به شمال سفر کرده اند، قطعا آن را امتحان می کنند. این غذا را در خانه نیز می توان به راحتی تهیه کرد. اکبر جوجه با پلو سرو می شود و بسیار لذیذ است.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 28 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه بادمجان شکم پر

در این مطلب از سایت بانوکده قصد داریم روش پخت بادمجان شکم پر را به شما آموزش دهیم . این آموزش به صورت کامل و آسان می باشد. پس با ما همراه باشید .

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 17 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه پیتزا پاکتی

به آسانی و در کمترین زمان پیتزا پاکتی خود را اماده و نوش جان کنید.

این آموزش یکی از راحت ترین و بهترین آموزش های تهیه پیتزا پاکتی بوده

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 19 دي 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ

آموزش تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ

ته چین یکی از غذاهای نسبتا جدید است که طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده است. درست کردن آن نیاز دارد چند ریزه کاری را بلد باشیم. مثلا یکی از نکات مهم در پخت آن این است که بتوانیم بوی تخم مرغ را از بین ببریم. در این مطلب ته چینی را به شما آموزش می دهیم که در آن از تخم مرغ استفاده نشده است و بنابراین دیگر نگران بوی تخم مرغ داخل ته چین خود نباشید.

 

 

آموزش تهیه کوکو بادمجان

آموزش تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید