close
تبلیغات در اینترنت
کیک و شیرینی
تبلیغات شما

طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی

نحوه درست کردن شیرینی حلقه های نارگیلی,طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی

برای قالب زدن شیرینی حلقه های نارگیلی می تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید. در بخش آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

طرز تهیه رنگ خوراکی خانگی

رنگ خوراکی یکی از چیزهایی است که در آشپزی به خصوص در شیرینی پزی اهمیت و کارایی بسیار زیادی دارد. با روش های زیر به جای استفاده از رنگ های خوراکی صنعتی، از رنگ های خوراکی خانگی استفاده کنید. 

آموزش تهیه کیک ژله ای

کیک ژله ای

کیک ژله ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و با ظاهری جذاب برای مهمانی ها ی شما می باشد. کیک ژله ای به صورت ها ی مختلفی آماده می گردد که در این مطلب طرز تهیه کیک ژله ای با عنوان پوک کیک ژله ای را آماده کرده ایم.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 16 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

تهیه و پخش شیرینی اتابکی

شیرینی اتابکی

طرز پخت شیرینی اتابکی یا ولیعهدی

شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. می توانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

شب یلدا چی بخوریم؟

شب یلدا
داریم به بلندترین شب سال نزدیک می شویم. از قدیم رسم بوده که شب یلدا همه اقوام دور هم جمع می شوند و این روز را جشن می گیرند. پیشنهادهایی فوق العاده "بانوکده" برای شما تا خوراکی های خوشمزه تر برای این روز درست کنید.
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 22 ارديبهشت 1395
  • دیدگاه ارسال شده

دانلود فیلم آموزش آشپزی و طرزتهیه کیک بیسکوییتی

آموزش آشپزی

 دانلود رایگان فیلم آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک بیسکوییتی که نیازی به فر ندارد.

در ادامه مطلب میتوانید این فیلم را دانلود کنید.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 08 فروردين 1395
  • دیدگاه ارسال شده

اندازه گیری در آشپزی

آموزش آشپزی

 

در آشپزی اولین گام شناخت و آموزش کار با اندازه هاست.در این مطلب به آموزش اندازه و پیمانه پرداخته ایم.

در ایران معمولاً نام و گنجایش هر قاشق بر روی آن چاپ نمی‌شود. برای اطمینان در دقت در اندازه‌گیری حتماً یک بار قبل از استفاده درون هر قاشق را آب ریخته و با ترازو آب را وزن کنید تا مشخص شود که گنجایش هر قاشق چقدر است و بر اساس آن نامِ قاشق مشخص می‌شود

در ادامه مطلب بیشتر با اندازه و اندازه گیری در آشپزی آشنا میشوید.

  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 27 خرداد 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه زولبیا و بامیه

بانوکده

با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینیهای مورد علاقه روزهداران در این ایام تبدیل میشود اما بسیارندکسانی که به سبب نگرانی از رعایت بهداشت کافی در قنادیها یا اماکن عرضه این شیرینی خاص، میل چندانی به خرید یا حتی خوردن آن پیدا نکنند. نگران نباشید، با یادگیری طرز تهیه آن خودتان میتوانید به پخت زولبیا و بامیه بهداشتی و مطمئن در خانه اقدام کنید.