close
تبلیغات در اینترنت
آموزش اشپزی و طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 17 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش اشپزی و طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ کدو حلوایی به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد اولیه :
 ۹۰۰ گرم کدو حلوایی (پوست بکنید و تخم‌های داخل آن را خارج کنید)
 ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
 ۲ عدد تره‌فرنگی خرد شده
 یک حبه سیر رنده شده
 یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده
 ۳ پیمانه آب مرغ
 نمک و فلفل به میزان لازم
 ۴ قاشق سوپ‌خوری ماست
 روغن به مقدار لازم
 چند برگ گشنیز برای تزئین

 طرز تهیه:

 با استفاده از یک چاقوی تیز، کدو حلوایی پوست‌گرفته شده را به قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب ریخته و روی شعله اجاق‌گاز بپزید.
 کمی روغن در تابه بریزید و سیر و تره‌فرنگی خردشده را در آن تفت دهید، سپس شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
 زنجبیل و زیره سبز را به سیر و تره‌فرنگی سرخ‌شده اضافه کنید و چند دقیقه همراه آنها تفت دهید. سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی کدوحلوایی نیم‌پز شده منتقل کنید. پس از آن، آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
 در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق‌گاز را کم کنید. پخت این سوپ معمولا ۴ تا ۵ ساعت طول می‌کشد.
 وقتی سوپ پخته شد، آن را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به مایه‌ای صاف و یکنواخت تبدیل شود، سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانید و برای یک ساعت دیگر روی اجاق‌گاز حرارت دهید.
در پایان ماست را روی سوپ ریخته و با چند برگ گشنیز آن را تزئین کنید.
 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی