close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گوشت
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 18 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گوشت

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ گوشت به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم:

گوشت  قرمز گوسفندی بدون چربی           ۱۰۰گرم

جو پرک                                              نصفه فنجان

پیاز کوچک                                             ۲ عدد

هویج                                                    ۱ عدد

گوجه فرنگی                                                 ۱ تا ۲ عدد

روغن زیتون                                            ۱ ق غ

آبغوره یا آبلیمو                                        ۱ ق غ

آویشن                                             ۱ ق چایخوری

نمک و فلفل                                          مقداری

آب                                                      ۲ لیوان

طرز تهیه:

گوشت رو به صورت تیکه های خیلی  کوچیک  خرد میکنیم و با جو پرک و آب میذاریم پخته شود .حلقه های پیاز و هویج نگینی شده با نمک وفلفل رو هم اضافه میکنیم.وقتی سوپ تقریبا" جا افتاد آویشن وروغن زیتون و حلقه های گوجه رو هم توی سوپ میریزیم.بعد از یه ربع  سوپمون آماده سرو است .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی