close
تبلیغات در اینترنت
آموزش اشپزی و طرز تهیه چیز کیک با ژله انار
تبلیغات شما

آموزش اشپزی و طرز تهیه چیز کیک با ژله انار

بانوکده

طرز تهیه کیک پنیری با انار به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم برای 8 نفر:


225 گرم بیسکویت جو

 75 گرم کره

 

مواد لازم مایه پنیری:

 

 3 قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال

 یک قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین

 یک پیمانه پنیر ماسکارپونه

 یک پیمانه پنیر خامه

 75 گرم یا سه‌چهارم پیمانه پودر قند

 یک پیمانه شیر نارگیل

 2 عدد سفیده تخم‌مرغ

 

مواد لازم برای روی کیک:

 

 2 عدد انار (دانه‌ شود)

 یک بسته پودر ژله انار

 

طرز تهیه:

 

 یک قالب گرد مخصوص شرینی‌پزی با قطر 23سانتی‌متر تهیه کرده و کف و دیواره آن را با روغن مایع چرب کنید. بیسکویت‌های جو را در دستگاه خردکن ریخته و به پودری نرم تبدیل کنید، سپس کره را آب کرده و روی بیسکویت جوی خردشده در داخل دستگاه بریزید.

در اول این مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش کنید تا مواد، خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط خمیری کره و بیسکویت را در قالب کیک بریزید و سطح آن را با ته قاشق صاف کنید؛ سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود. به این صورت خمیر اصلی کیک آماده می‌شود.

 برای درست‌کردن مواد میانی پنیری، یک کاسه بلوری آماده کرده و ابتدا آب پرتقال و سپس پودر ژلاتین را در آن بریزید؛ سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه کناری بگذارید تا مواد حالت اسفنجی بگیرد.

پس از آن، داخل کاسه فلزی مقداری آب ریخته و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس کاسه حاوی آب پرتقال و پودر ژلاتین را روی کاسه فلزی قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم به‌طور کامل حل شود.

 در ظرف دیگری هر دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و ابتدا پودر قند و سپس شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و کم‌کم هم بزنید. از طرف دیگر در ظرف تمیزی، سفیده‌های تخم‌مرغ را خوب بزنید تا حالت پف‌کرده پیدا کند.

حالا ژلاتین محلول در آب پرتقال را سریع به مخلوط پنیری افزوده و پس از آن سفیده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید؛ سپس خمیر بیسکویتی را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا مواد به اصطلاح خودش را بگیرد.

در پایان، ژله انار را به روش معمول درست کرده و دانه‌های انار را هم در آن بریزید، سپس سطح پنیری را با ژله انار بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. به این صورت کیک پنیری شما آماده است. 

نکته: به جای شیر نارگیل از شیر معمولی هم می‌توانید استفاده کنید ولی دیگر طعم و مزه نارگیل را نخواهید داشت.

منبع : همشهری انلاین

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی