close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک باقلوا
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 25 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک باقلوا

بانوکده

طرز تهیه کیک باقلوا به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد اولیه:

تخم مرغ  ۳ عدد

شکر ۱ پیمانه

 روغن  ۱/۳ پیمانه

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه

 آرد سفید ۲ پیمانه

بیکینگ پودر  ۲ قاشق چای خوری

 ماست یا شیر ۲/۳ پیمانه

 

مواد شربت:

شامل ۲ پیمانه شکر

۱ پیمانه آب

۱/۴ پیمانه گلاب

زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

 فر را روی حرارت ۱۸۰ روشن میکنیم.

  تخم مرغها و وانیل را زده تا حجم آن دو برابر شود. سپس شکر را در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و با دور متوسط زده تا مایع کشدار شود.

 روغن را میریزیم و ۱ دقیقه میزنیم. ماست را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر میزنیم.

 بیکینگ پودر را در آرد ریخته و یک پنسه نمک هم میریزیم و آرد را روی مواد الک میکنیم و پودر نارگیل را هم میریزیم و با همزن زده تا مایع صاف شود.

 حالا قالب را روغن مالی کرده و آرد میپاشیم و آرد اضافه را میگیریم و مواد را داخل قالب میریزیم.

 این کیک را برای ۴۰ دقیقه در فر میگذاریم ، و میپزیم. 

 وقتی کیک پخته شد از فر در میاوریم و همانطور که گرم است شربت را با برس میمالیم و به دلخواه خشکبار روی آن میریزیم و تزیین میکنیم   میزان ریختن شربت با شماست که چقدر شیرین شود.

 برای تهیه کیک باقلوا اصلا کاغذ روغنی استفاده نکنید چون کیک شربت دارد و کاغذ به کیک می چسبد … بعد از اتمام کار آنرا به شکل مربع برش میزنیم.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی