close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک گردویی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 30 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک گردویی

بانوکده

طرز تهیه کیک گردویی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد اولیه :
آرد                                                       2 پيمانه
شير                                                     1 پيمانه
روغن مايع                                             2/3 پيمانه
شکر                                                    1 پيمانه 
تخم مرغ                                               2 عدد
پودر پکينگ                                            1 قاشق غذا خوري
وانيل                                                    1/4 قاشق چاي خوري
گردو و کشمش هر کدام                          1/2 پيمانه
طرز تهیه
اول تخم مرغ را با وانيل ميزنيم بعد شکر را اضافه ميکنيم کمي ميزنيم تا رنگش تغيير کند و کشدار شود و  در مرحله بعد روغن و بعد از ان شير را اضافه ميکنيم.
پودر پکينگ را به آرد اضافه کرده و 2بار الک ميکنيم تا سبک و باز شود بعد به مواد قبلي اضافه کرده و ميزنيم تا کاملا يک دست شود در اخر گردو و کشمش را اضافه کرده و با قاشق هم ميزنيم.
فر را به مدت یک ربع با دمای 180 درجه گرم کرده سپس کیک را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی