close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک یخچالی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 31 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک یخچالی

بانوکده

طرز تهیه کیک یخچالی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم

شیر                                                             2 لیوان

شکر                                                             1لیوان

کاکائو                                                         سه قاشق غذا خوری

کره                                                               50 گرم

آرد                                                           2 قاشق غذاخوری

بیسکویت پتی بور                                          2 بسته بزرگ 

طرزتهیه: 

شیر , شکر, آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشود بعد روی شعله قرار داده و هم بزنید تا جایی که قوام پیدا کند بعد کره را اضافه کرده و از روی گاز بردارید .  

ته قالب مورد نظر خود کاغذ روغنی گذاشته و یک ردیف بیسکویت بچنید و مایع شکلاتی رو داغ ریخته  روی بیسکویت ها و تا اتمام مواد مراحل را تکرار کنید .

 توجه کنید که لایه آخر باید شکلات باشد و در انتها چند بیسکویت ها خرد و روی کیک بپاشید . کیک یخچالی را به مدت یه روز در یخچال نگه داشنه تا کاملا خود را بگیرد و برش زده و سرو کنید .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی