close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کاپ کیک
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 01 ارديبهشت 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کاپ کیک

بانوکده

طرز تهیه کاپ کیک به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد اولیه : 

آرد : 200 گرم

تخم مرغ: 3 عدد

پودر شکر : 1/2 پیمانه

مارمالاد توت فرنگی : 1/4 پیمانه

وانیل : 1/8 قاشق چایی خوری 

روغن مایع : 1/4 پیمانه

آب : 1/4 پیمانه

طرز تهیه : 

مواد خشک را در داخل ظرفی ریخته و تخم مرغ ها را اضافه و همراه وانیل به هم بزنید .بعد از مخلوط شدن مواد مارمالاد را به مایه اضافه کنید .

در داخل قالب های مورد نظر کاغذ روغنی گذاشته و مواد را بریزید .

کاپ کیک ها به مدت 15 دقیقه در داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه فارنهایت بگذارید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی