close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک نارگیلی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 07 ارديبهشت 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک نارگیلی

بانوکده

طرز تهیه کیک نارگیلی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد اولیه :

کره                                                         ۱۱۰ گرم

آرد                                                           ۲ لیوان

پودر نارگیل                                                ۱ لیوان

شکر                                                         ۱لیوان

بکینگ پودر                                      دو قاشق مربا خوری سرخالی

شیر                                                          ۱لیوان

تخم مرغ                                                      ۲ عدد

طرز تهیه :

کره و شکر رو مخلوط کنین و با همزن خوب بزنید و تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنین و شیر رو که از قبل گذاشتین تا به دمای اتاق برسه به مواد اضافه کنین و هم بزنین .

آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنین و به مواد بالا اضافه کنین اهسته  مواد را هم میزنیم  تا کاملا مخلوط شوند 

سپس پودر نارگیل رو به به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

قالب  مورد نظرتون رو با کاغذ روغنی پوشونده و خوب چرب کنیند . مواد رو داخل قالب ریخته و در فری که با درجه حرارت ۱۶۵-۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به یک ساعت قرار بدهید .

در اخر برای اطمینان ار پخت کامل کیک آن را با خلال دندان تست کنید. 

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی