close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک میوه ای
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 08 ارديبهشت 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک میوه ای

بانوکده

طرز تهیه کیک میوه ای به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

 مواد لازم
کره                                                                ۱۲۵ گرم
وانیل                                                  یک چهارم قاشق چای خوری
شکر                                                            یک دوم پیمانه
تخم مرغ                                                           ۳ عدد
آرد                                                                   ۲۳۵ گرم
بیکینگ پودر                                                 ۲ قاشق چای خوری
شیر                                                             یک دوم پیمانه
خامه فرم گرفته                                               به میزان لازم
میوه های دلخواه                                              به میزان لازم

 روش تهیه:
قالب مخصوص کیک را چرب کرده و کاغذ روغنی در آن پهن کنید کره، شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید؛ تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید.

آرد را با بیکینگ پودر مخلوط و همراه شیر به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید؛ از مواد آماده شده داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

پس از خنک شدن کیک را از عرض به ۲ قسمت تقسیم کرده و روی لایه اول خامه بمالید؛ لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و روی کیک را نیز خامه مالیده و به وسیله میوه های دلخواه تزئین کنید. 

منبع : پرشین وی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی