طرز تهیه کیک میوه ای به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شکر یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲۳۵ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
شیر یک دوم پیمانه
خامه فرم گرفته به میزان لازم
میوه های دلخواه به میزان لازم
روش تهیه:
قالب مخصوص کیک را چرب کرده و کاغذ روغنی در آن پهن کنید کره، شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید؛ تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید.
آرد را با بیکینگ پودر مخلوط و همراه شیر به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید؛ از مواد آماده شده داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
پس از خنک شدن کیک را از عرض به ۲ قسمت تقسیم کرده و روی لایه اول خامه بمالید؛ لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و روی کیک را نیز خامه مالیده و به وسیله میوه های دلخواه تزئین کنید.
منبع : پرشین وی