close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک ژله ای
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 ارديبهشت 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک ژله ای

بانوکده

طرز تهیه کیک ژله ای به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم:

پودر کیک آماده ساده

یک بسته پودر ژله طعم دار

آب

خامه برای تزیین

ترافل رنگی 

 

طرز تهیه :

 

کیک ساده را طبق دستوری که روی جعبه آن نوشته شده آماده کنید. از یک قالب کیک (32×22) سانتی برای این کار استفاده کنید. بعد از اینکه کیک به مدت 15 دقیقه سرد شد، با چنگال  سوراخ هایی روی آن ایجاد کنید. توجه کنید که سوراخ ها را نباید خیلی عمیق ایجاد کنید که به کف ظرف هم برسد.

کل سطح کیک را باید به همین طریق سراخ کنید. فاصله سوراخ ها از هم 1 تا 2 سانتیمتر باشد. ژله تان را آماده کنید. آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود اما سفت نشود. ژله خنک شده را که هنوز به صورت مایع است به طور مساوی همه جای کیک بریزید. سوراخ هایی که در کیک ایجاد کرده اید اجازه می دهد که ژلاتین به همه جای کیک نفوذ کند.

 کیک را در یخچال قرار دهید تا ژلاتین آن سفت شود. روی آن را با خامه بپوشانید و آن را با ترافل های رنگی تزیین کنید و آن را سرو کنید!

منبع : phow

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی