close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک مکزیکی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 18 ارديبهشت 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک مکزیکی

بانوکده

طرز تهیه کیک مکزیکی به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد لازم:

تخم مرغ                                                            6 عدد

آرد سفید                                                    6 قاشق سوپخوری

شکر                                                         6 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو                                                  2 قاشق سوپخوری

پکینگ پادر                                                 دو قاشق مرباخوری

مارمالاد زردآلو                                                  5/1 لیوان

شکلات مایع                                                 150 تا 200 گرم

کرم رویال                                                         2/1 پیمانه
 
طرز تهیه:
قالب گرد متناسب با مایه را چرب کرده زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.زرده را با شکر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.کاکائو را با زرده مخلوط کرده باز هم کمی می زنیم بعد پکینگ پودر را اضافه می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا سفت شود ،بعد زرده و سفیده را مخلوط کرده آرد را می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند.
 
مایه را در قالب می ریزیم و قالب را روی اولین پنجره فری که قبلا گرم کرده ایم به طرف پایین می گذاریم و حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم و یکساعت می گذاریم کیک در فر بماند تا کاملا پخته شود،بعد قالب را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود با کارد کیک را از قالب جدا می نماییم و خارج می کنیم و کیک را از ارتفاع به شکل دو تا سه دایره می بریم و روی هر قطعه را  مارمالاد زردآلو می مالیم و قطعات کیک را روی هم قرار می دهیم و شکلات مایع را با کارد یا قاشق روی کیک می کشیم تا تمام سطح کیک را بپوشاند و با لبه کارد روی آن را صاف می کنیم و با کرم رویال خطوط افقی منظم رسم می کنیم و خطوط دیگری که خطوط اول را قطع کند با کارد روی آن می کشیم.
منبع : ناز وب

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی