close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک نسکافه
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 19 ارديبهشت 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک نسکافه

بانوکده

طرز تهیه کیک نسکافه به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.

مواد اولیه : 

آرد                                                               2.5 پیمانه

شکر                                                            1.5 پیمانه 

وانیل                                                      1.4 قاشق چایی خوری

نسکافه                                                   2 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر                                                2 قاشق چایی خوری

تخم مرغ                                                          سه عدد 

شیر                                                              2.3 پیمانه

روغن پیمانه                                                    2.3 پیمانه

گردو                                                             1.3 پیمانه

کشمش                                                        1.2 پیمانه

نمک                                                       1.8 قاشق چایی خوری

طرز تهیه :

درابتدا روغن مایع و شکر را با هم زن زده و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده سپس وانین را اضافه کرده .

بکینگ پودر و کمی نمک و ارد الک شده را کم کمک به مواد اضافه میکنیم .

نسکافه را در شیر حل کرده و همراه آرد به طور تدریجی به مواد قبل اضافه کرده .

کشمش و گردو را کیک اضافه کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه در پنچره وسط فر میگذاریم .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی