close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه میگو سوته
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 12 خرداد 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه میگو سوته

بانوکده

طرز میگو سوته  را در ادامه مطلب دنبال کنید.....

مواد اولیه :

میگو ی خرد شده                                    110 گرم

پیاز خرد شده                                         نصف عدد

فلفل دلمه ای                                          20 گرم

سیر                                                      دو حبه

قارچ آبپز                                                 50 گرم

روغن زیتون                                        دو قاشق غذا خوری

پنیر پارمزان و مازلا                                از هرکدام 30 گرم

گوجه فرنگی                                            یک عدد

طرز تهیه :

در ابتدا پیاز و گوجه فرنگی و سیر و قارچ و فلفل دلمه ای را با روغن زیتون در تابه تفت میدهیم پس از نرم شدن مواد میگوی خرد شده را به همراه پنیر مازلا و پارمزان به مواد اضافه میکنیم . 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی