close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک هویج
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 17 خرداد 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه خوراک هویج

بانوکده

طرز خوراک هویج  را در ادامه مطلب دنبال کنید.....

مواد اولیه : 

هویج خلال شده                                    یک کیلوگرم

گوشت گوسفندی                                  500 گرم

آبلیمو                                           دو قاشق سوپخوری

پیاز                                                  دو عدد 

شکر                                           یک قاشق سوپ خوری

اب                                                   یک پیمانه

روغن مایع                                         150 گرم

لیمو                                                یک عدد

گوجه فرنگی                                     یک عدد

نمک و فلفل                                    به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را خرد کرده و با یک لیوان آب روی شعله گاز میپزیم سپس هویج خلال شده را با پیاز در روغن سرخ میکنیم و شکر و آبلیمو را میافزاییم .

انگاه ادویه و نمک را نیز به گوشت اضافه میکنینم و مواد را با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا مزه گوشت و هویج به خورد هم برود . در این خوراک گوشت باید ابدار باشد.

نوش جان 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی