close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه کلم برگ
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 21 خرداد 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه کلم برگ

بانوکده

طرز دلمه کلم برگ را در ادامه مطلب دنبال کنید.....

مواد اولیه:

گوشت چرخ کرده                      250 گرم

لپه                                        250 گرم

برنج                                       1 پیمانه

روغن سرخ کردنی                    1 پیمانه

رب گوجه فرنگی                3 قاشق سوپ خوری

کلم سفید                               1 عدد بزرگ

سبزی معطر                               1 پیمانه

سرکه یا آبلیمو                     4 قاشق غذا خوری 

طرز تهیه :

برگ های کلم را به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار میدهیم تا نرم شود . گوشت و پیاز را با روغن سرخ کردنی تفت میدهیم و مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه میکنیم .

سپس برنج , لپه پخته شده , سبزی معطر ( مرزه و ترخان ) , آبلیمو و نمک و فلفل را با بقیه مواد مخلوط میکنیم . در مرحله بعد برگ های کلم را با مواد تهیه شده پر میکنیم و داخل ظرف میچینیم.

مقداری رب گوجه فرنگی را با کمی زعفران و آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود سپس مایع آماده شده را روی دلمه ها ریخته و نیم ساعت زمان میدهیم تا جا بیوفتد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی