close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه زولبیا و بامیه
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 27 خرداد 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه زولبیا و بامیه

بانوکده

با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینیهای مورد علاقه روزهداران در این ایام تبدیل میشود اما بسیارندکسانی که به سبب نگرانی از رعایت بهداشت کافی در قنادیها یا اماکن عرضه این شیرینی خاص، میل چندانی به خرید یا حتی خوردن آن پیدا نکنند. نگران نباشید، با یادگیری طرز تهیه آن خودتان میتوانید به پخت زولبیا و بامیه بهداشتی و مطمئن در خانه اقدام کنید.

شربت مخصوص

مواد لازم:

شکر 2فنجان

آب یک فنجان

گلاب 2 قاشق سوپخوری

زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری

آبلیمو یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

زولبیا

مواد لازم:

200 گرم نشاسته

180 گرم ماست

20 گرم آرد

یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده

یک قاشق چایخوری روغن جامد

یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین

یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب

طرز تهیه:

نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آن ها را پشت و رو می کنیم.

10 دقیقه آن ها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا - زولبیا ها را در شربت قرار می دهیم و پس از 15 شربت اضافه آن خارج شود.

نکته:برای سرخ کردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن

آنهاخواهد شد.

بامیه

مواد لازم:

آرد 200 گرم

آب 300 گرم

تخم مرغ 3عدد

روغن جامد یک قاشق سوپخوری

شکر نیم کیلو

نمک یک سوم قاشق چایخوری

آب 150 گرم

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

گلاب کمی

طرز تهیه:

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید.  به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس - روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم  بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای اینکه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم.

برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.

منبع : جام جم سرا

نظرات ارسال شده

  • اینم خوب شد اما نه مثل قبلی به خاطر اینکه اموزشتون بد بود والا دستپوختم خیلی خوبه¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی