close
تبلیغات در اینترنت
آموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت قسنجان
تبلیغات شما

آموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت قسنجان

بانوکده

طرز تهیه خورشت فسنجان به همراه مواد لازم برای تهیه ی آن در ادامه ی همین مطلب شرح داده شده است.

مواد اولیه :

گوشت بدون استخوان                      300 گرم

گردو آسیاب شده                             1 پیمانه

رب انار                                       3 قاشق غذا خوری

پیاز رنده شده                               1 عدد متوسط 

نمک و فلفل                                   به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با پیاز آبپز کرده , سپس پیاز رنده شده را با کمی نمک و فلفل داخل روغن تفت میدهیم . گردو آسیب شده , رب انار را به پیاز داغ اضافه نموده و دوباره تفت میدهیم . در مرحله آخر مواد آماده شده را , با گوشت مخلوط کرده و دو ساعت روی حرارت کم گذاشته تا خورشت جا بیفتید و به اصطلاح روغن بندازد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی