close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت بامیه و بادمجان
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت بامیه و بادمجان

بانوکده

طرز پخت خورشت بامیه با بادمجان را در ادامه مطلب دنبال کنید.....

مواد اولیه :

گوشت                                      نیم کیلو

بامیه                                         نیم کیلو

بادمجان                                     1 کیلو

پیاز                                           1 عدد

لپه                                         نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی                   2 قاشق سوپ خوری

دارچین                              1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل                           به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت و پیاز خرد شده را با روغن تفت میدهیم سپس لپه , دارچین , نمک و فلفل و چهار لیوان آب را به گوشت اضافه کرده و اجازه میدهیم تا تمام مواد پخته شود . در مرحله بعد بادمجان و بامیه را نیز با روغن سرخ میکنیم و همراه با رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه نموده و 30 دقیقه زمان میدهیم تا خورشت جا بیوفتد .

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی