close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه برگر مخلوط
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه برگر مخلوط

بانوکده

طرز تهیه برگر مخلوط به همراه مواد لازم برای تهیه ی آن در ادامه ی همین مطلب شرح داده شده است.

مواد لازم :

گوشت مغز ران ترجیحا گوسفندی                             250 گرم

سینه مرغ چرخ شده                                               1 عدد

فیله ماهی بدون استخوان                                        500 گرم

آرد لپه یا آرد نخودچی                                     2 یا 3 قاشق غذا خوری

فلفل دلمه ای                                                         1 عدد

پیاز                                                                       1 عدد

سس سویا                                                2 یا 3 قاشق غذا خوری

پودر سیر                                                      1 قاشق مربا خوری

آویشن                                                         1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر                                                    1 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا                                                    1 قاشق غذا خوری

سرکه سفید                                                 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون                                                   2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                                                   به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت مغز ران , مرغ و ماهی را با هم دو یا سه بار چرخ کرده و سپس آن را با بقیه موادمخلوط کرده و کاملاورز دهید . بهتر است مخلوط مواد را یک روز در یخچال نگهداری کنید.

کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنیدبه اندازه یک نارنگی از مخلوط از پیش آماده شده , بردارید و کف دست پهن کنید و داخل سینی فر بچنید . 

بانوکده

بعد از اینکه تمام مواد را به این شکل آماده کردید و در سینی فر چیدید , سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و برگر ها را با 180 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بپزید . 

همچنین میتوانید برگر ها  در ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید . سپس درون نان ساندویچی با گوجه فرنگی و کاهو سرو کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی