بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات




ژورنال بافتنی مرضیه کتلی    

کتاب های آموزش خیاطی سیما عمرانی

هم اکنون در بانوکده بخوانید
معرفی انواع پنیر ها ( قسمت اول)

بانوکده

پنیر هایی که در این وجود دارند , چه آنهایی که بومی هستند و چه آنهایی که از فرهنگ های دیگر وارد فرهنگ خوراکی ما شده اند بسیار محدود اند .در اینجا چند نوع پنیر که بیشتر در دستور های غذایی ما مورد استفاده قرار میگیرند را کوتاه معرفی کرده ایم.

پارمزان

بانوکده

پنیر سفت و و کهن ایتالیایی است که از شیر تازه گاوه تهیه میشود و انواع جوان تا کهن آن از 10 ماه تا 4 سال در انبار های ویژه نگه داری مشود تا به اصطلاح برسد و شخصیت ویژه خود را به دست بیاورد. پارمزان کهن دارای طعمی عالیست و به دلیل نگهداری طولانی و کیفیت بالای ان بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد. از پارمزان در سس ها , سوپ ها , پاستاها , و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر استفاده میشود.

بانوکده

گودا 

بانوکده

گودا پنیر معروف هلندی که وطن اصلی آن شهر کوچی است به همین نام , در ابتدا از شیر خام تهیه میشد اما در اواسط قرن بیستم با شیر پاستوریزه نهیه میشود. گودا دارای 48 درصد چربی در ماده خشک است و به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهایی که داخل فر پخته میشوند بسیار مفید است. در ایران تا چند سال قبل این پنیر را برای پیتزا به کار میبردند اما امروزه پنیر های دیگری در این کار  استفاده میشود.

بانوکده


چدار

بانوکده

پنیری انگلیسی که سبب فرآیند ویژه تولید آن , که تکه های بریده شده شیر را لایه لایه روی هم میریزند به این اسم مشهور شده است . چدار دارای چربی حدودا 48 درصد در ماده خشک است و گونه ای از آن به سبب استفاده از رنگ پرتغال نارنجی است و بهای گران تری نسبت به چدار معمولی دارد.

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User

تبلیغات

آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1223 پست
  • کل نظرات :1316
  • آي پي شما :54.166.75.207
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :شنبه 02 بهمن 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
تبلیغات

کانال تلگرام

آموزش چرم دوزی

آموزش چرم دوزی

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده