close
چت
آموزش اشپزی و طرز تهیه دسر بادام
تبلیغات شما

آموزش اشپزی و طرز تهیه دسر بادام

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه بادام  در ادامه مطلب.....

مواد اولیه :

بادام پوست کنده                       یک پیمانه

شیر عسلی                      یک و یک و نیم پیمانه

خامه                                       یک پیمانه

پودر هل                          یک چهارم قاشق چای خوری

پسته خرد شده                        یک دوم پیمانه

زعفران                                    به میزان لازم

طرز تهیه :

همه مواد را به جز زعفران و پسته را مخلوط کنید تا کاملا یک دست شوند . سپس داخل قالب یا ظرف های تک نفره بریزید و آن ها را پسته و زعفران بپاشید و 8 تا 10 ساعت در فریزیر قرار دهید . 

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی