close
چت
طرز تهیه لواشک آلو خانگی
تبلیغات شما

طرز تهیه لواشک آلو خانگی

بانوکده

آلو یکی از منابع سرشار از پتاسیم است . تحقیقات نشان داده است که پتاسیم باعت کاهش فشار خون میگردد , پس آموزش  تهیه لواشک آلو را در ادامه مطلب دنبال کنید.

مواد اولیه :

آلو زرد                     3 کیلوگرم

آب                         نصف استکان

شکر                      3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

آلوی تمییز و شسته را داخل ظرفی بریزد و نصف استکان آب را درابتدا به آن اضافه کنید تا ته نگیرد . بعد روی شعله ملایم بگذارید و هر چند دقیقه به هم بزنید تا آلو ها خوب له شود .

بانوکده

سپس آن را در صافی بریزید و هسته و پوستش را جدا کنید . مجددا آلوی صاف شده را روی شعله ملایم قرار دهید . حال اگر میل دارید طعم شیرین داشته باشد , 3 قاشق غذا خوری شکر و گرنه 1 قاشق مربا خوری نمک اضافه کنید . حالا به اندازه ای روی شعله باشد تا مانند ماست غلیظ شود .

سپس آن را از روی شعله بردارید و کمی که خنک شد , در کف سینی مناسبی آلوی له شده را بریزید و با پالت یا قاشق بزرگ مواد را پهن کرده و آن را درمقابل پنکه یا در مقابل نور خورشید به دور از گرد و غبار قرار دهید تا خشک شود .

نظرات ارسال شده

  • قیافش که خوش مزست
    دستتون درد نکنه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی