close
چت
آموزش آشپزی و طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز

بانوکده

طرز تهیه کتلت ذرت را در ادامه مطلب دنبال کنید.....

مواد اولیه:

گوشت مرغ چرخ شده                             250 گرم

ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت                   200 گرم

گشنیز  خرد شده                                 1 دسته کوچک

پیازچه خرد شده                                  1 دسته کوچک 

تخم مرغ                                                1 عدد

نمک                                                  به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت , گشنیز و پیازجه و نمک و تخم مرغ خوب مخلوط میکنیم تا تمام مواد یکدست شود .

بانوکده

سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق , یک گردی برمیداریم و با چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود . پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاب سرو میکنیم . 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی