close
بلیط هواپیما
نکات اولیه در تهیه انواع سس
بستن منو
از ما
حمايت کنيد
بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات




ژورنال بافتنی مرضیه کتلی    

کتاب های آموزش خیاطی سیما عمرانی

هم اکنون در بانوکده بخوانید
نکات اولیه در تهیه انواع سس

آموزش آشپزی

در آشپزی همواره نکات پایه ای نادیده گرفته میشود.همین نکات به ظاهر ساده میتواند تحولی در طعم و رنگ غذای شما به وجود آورد.با ما همراه باشید تا نکات پایه ای در تهیه سس ها را با هم دوره کنیم

·         سس مایونز میتواند پایه خیلی از سس ها باشد.

·         سس رمولا سسی است که از ترکیب سس مایونز با جعفری, ترخون و پیازچه خرد شده درست میکنم.

·         سس تاتار, سسی است که از مخلوط سس مایونز, موسیر, خیارشور, پیازچه, ترخون, جعفری, فلفل خرد شده آماده میشوند.

·         سس آندلوس, سسی است که از سس مایونز, پودر فلفل قرمز و سیاه,  گوجه فرنگی رنده شده و فلفل بلند خرد شده که همه را مخلوط و آسیاب میکنیم تهیه میشود.

·         میتوانیم برای سس مایونز از روغن گیاهی, روغن بادام زمینی, روغن هسته انگور, روغن زیتون و ...استفاده کنیم.

·         در صورت بریدن سس میتوان تخم مرغ جدیدی را با همزن بهم بزنیم و سس بریده شده را کم کم اضافه کنیم تا سفت شود.

·         سس ها 2 نوع گرمو سرد دارد.

·         بعضی از سس ها را میپزیم و پس از مخلوط کردن روی ماهی, مرغ و یا گوشت و غیره میریزیم.

·         سس ماهی یا بویون ماهی شامل استخوانها و سر ماهی است که همراه کرفس, پیاز, گوجه فرنگی و ادویه پخته و صاف میشود.که به آن سس ماهی گفته میشود.

·         سس ها برای کامل شدن طعم سالادها و غذاها مصرف میشود.

·         برای تهیه سس ها باید در طعم, مزه, رنگ و بوی آن دقت کنیم.

·         اکثرا سس های گرم برای مرغ, ماهی, گوشت مصرف میشود.

·         سس سرد برای انواع سالادها مصرف میشود.

·         هنگام پختن سس را با حرارت ملایم تهیه کنید.

·         در صورت غلیظ شدن از مواد اولیه آبگوشت, شیر یا مواد آبکی استفاده کنید و آن را کمی رقیق کنید.

·         خامه را در آخر کار و کمی که سس خنک شد به مواد اضافه کنیم و هم بزنیم.

 

·         سس ها فقط سس های نرم و روان نیستند بلکه یک سری دیپ و یک سری سالسا نام دارد.

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User

جدیدترین مدل های شال و روسری

تبلیغات

آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1221 پست
  • کل نظرات :1304
  • آي پي شما :54.205.89.199
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :پنجشنبه 18 آذر 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
مدل لباس عروس

تبلیغات

کانال تلگرام

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده