تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 10 فروردين 1395
  • دیدگاه ارسال شده

نکات اولیه در تهیه انواع سس

آموزش آشپزی

در آشپزی همواره نکات پایه ای نادیده گرفته میشود.همین نکات به ظاهر ساده میتواند تحولی در طعم و رنگ غذای شما به وجود آورد.با ما همراه باشید تا نکات پایه ای در تهیه سس ها را با هم دوره کنیم

·         سس مایونز میتواند پایه خیلی از سس ها باشد.

·         سس رمولا سسی است که از ترکیب سس مایونز با جعفری, ترخون و پیازچه خرد شده درست میکنم.

·         سس تاتار, سسی است که از مخلوط سس مایونز, موسیر, خیارشور, پیازچه, ترخون, جعفری, فلفل خرد شده آماده میشوند.

·         سس آندلوس, سسی است که از سس مایونز, پودر فلفل قرمز و سیاه,  گوجه فرنگی رنده شده و فلفل بلند خرد شده که همه را مخلوط و آسیاب میکنیم تهیه میشود.

·         میتوانیم برای سس مایونز از روغن گیاهی, روغن بادام زمینی, روغن هسته انگور, روغن زیتون و ...استفاده کنیم.

·         در صورت بریدن سس میتوان تخم مرغ جدیدی را با همزن بهم بزنیم و سس بریده شده را کم کم اضافه کنیم تا سفت شود.

·         سس ها 2 نوع گرمو سرد دارد.

·         بعضی از سس ها را میپزیم و پس از مخلوط کردن روی ماهی, مرغ و یا گوشت و غیره میریزیم.

·         سس ماهی یا بویون ماهی شامل استخوانها و سر ماهی است که همراه کرفس, پیاز, گوجه فرنگی و ادویه پخته و صاف میشود.که به آن سس ماهی گفته میشود.

·         سس ها برای کامل شدن طعم سالادها و غذاها مصرف میشود.

·         برای تهیه سس ها باید در طعم, مزه, رنگ و بوی آن دقت کنیم.

·         اکثرا سس های گرم برای مرغ, ماهی, گوشت مصرف میشود.

·         سس سرد برای انواع سالادها مصرف میشود.

·         هنگام پختن سس را با حرارت ملایم تهیه کنید.

·         در صورت غلیظ شدن از مواد اولیه آبگوشت, شیر یا مواد آبکی استفاده کنید و آن را کمی رقیق کنید.

·         خامه را در آخر کار و کمی که سس خنک شد به مواد اضافه کنیم و هم بزنیم.

 

·         سس ها فقط سس های نرم و روان نیستند بلکه یک سری دیپ و یک سری سالسا نام دارد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی