طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو در ادامه مطلب
مواد لازم :
آلبالو | یک کیلوگرم |
شکر | 210 گرم |
پودر ژلاتین | سه قاشق سوپخوری |
آب | 500 میلیلیتر |
خامه قنادی | 300 گرم |
وانیل | قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
آلبالوهای هسته گرفته را پوره میکنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا میکنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمیداریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط میکنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 5/1 لیتر میریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمیگردانیم و تزئین میکنیم.
منبع akairan.com
سرآشپز , دسر و بستنی ,
طرز تهیه دسر آلبالو , دسر با آلبالو , دسر آلبالو , دسر البالویی , دسر , دسرها , طرز تهیه دسر , طرز تهیه دسر ساده , آموزش اشپزی , آشپزی اسان , دسر فوری و اسان , دسر خوشمزه , دسر جدید , دسر ژله , دسر سریع , دسر های جدید , دسر یخچالی , دسر با ژله , دسر راحت , دسر و پیش غذا ,
طرز تهیه دسر آلبالو , دسر با آلبالو , دسر آلبالو , دسر البالویی , دسر , دسرها , طرز تهیه دسر , طرز تهیه دسر ساده , آموزش اشپزی , آشپزی اسان , دسر فوری و اسان , دسر خوشمزه , دسر جدید , دسر ژله , دسر سریع , دسر های جدید , دسر یخچالی , دسر با ژله , دسر راحت , دسر و پیش غذا ,