close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو
تبلیغات شما

طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو

بانوکده

طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو در ادامه مطلب

 

مواد لازم :

 آلبالو یک کیلوگرم
 شکر 210 گرم
 پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
 آب 500 میلی‌لیتر
 خامه قنادی 300 گرم
وانیلقاشق مرباخوری


طرز تهیه :
آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 5/1 لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.

 

منبع  akairan.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی