close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه نان انگلیسی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 15 فروردين 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه نان انگلیسی

آموزش پخت نان

در ادامه مطلب به آموزش پخت نان انگلیسی پرداخته ایم.ادامه مطلب را از دست ندهید

مواد لازم:

مایه خمیر ..... دوقاشق چایخوری

آب ولرم ...... یک دوم پیمانه

شکر ..... یک قاشق چایخوری

آرد ذرت ..... 130 گرم

آرد گندم سبوس دار ..... 200 گرم

آرد سفید شیرینی ..... 300 گرم

نمک ..... یک و نیم قاشق چایخوری

شکر ..... سه قاشق سوپخوری

کره .... 60 گرم

ماست معمولی ..... 450 گرم

زرده تخم مرغ ..... یک عدد

کنجد برای تزیین


 

روش پخت :

ابتدا یک دوم پیمانه آب ولرم به همراه یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و به مدت 7 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کند.در ظرف دیگری مواد خشک شامل آرد ذرت . آرد گندم سبوس دار . آرد سفید شیرینی و نمک را با هم ترکیب نمایید.در ظرف سوم کره نرم شده در دمای محیط را به همراه شکر و ماست با قاشق خوب مخلوط کرده,مایه خمیر عمل آمده را بیفزایید.سپس مواد خشک را کم کم اضافه کنید.خمیر به دست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز داده, آن را درظرف بزرگی بگذارید و روی آنرا با چارچه بپوشانید.خمیر را به مدت دوساعت استراحت دهید.

 

آموزش پخت نان

آموزش پخت نان

آموزش پخت نان

 

دو عدد قالب چهارگوش 20 سانتی متری را چرب کنید.خمیر را به هشت قسمت تقسیم نمایید و به صورت چانه درآورید.چهارتکه از خمیر را در قالب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید.برای بار دوم, به مدت 45 دقیقه در قالب استراحت دهید.روی نان را با زرده تخم مرغ آغشته کنید و مقداری کنجد بپاشید.سپس به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزد

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی