close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه دسر موز و بستنی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 26 خرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه دسر موز و بستنی

بانوکده

معمولا برای درست کردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده کنیم، آن را تکه‌تکه کرده یا در مخلوط ‌کن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می‌کنیم. ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ‌شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه‌ای آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه‌ای متفاوت با آن چه تا به حال خورده‌اید دارد، که از خوردن آن پشیمان نمی‌شوید.

برای 4 نفر:
- 6 عدد موز کوچک

- 50 گرم یا یک چهارم پیمانه کره

-  4 عدد هل(کوبیده شده)

- 50 گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوست‌کنده

- آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک

- 50 گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند

- 2 قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال یا آب آناناس

- بستنی وانیلی

  طرز تهیه:
1- موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه‌ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

2- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.

نکته:

مراقب باشید موزها را آن‌قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری‌شان تغییر کند.

3- باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه‌های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

4- پوست رنده‌شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این‌دسر است.

5- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.

 

منبع akairan.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی