close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 26 خرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو

بانوکده

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو در ادامه مطلب

برای 8 نفر:

200 گرم  شکر
 
2قاشق غذاخوری  آب لیموی ترش تازه
 
1 لیتر آب آلبالو
 
یک هشتم قاشق چای‌خوری وانیل

 
طرز تهیه:
8 گیلاس(لیوان) مخصوص سرو را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. سپس شکر، آب آلبالو و آب‌لیموترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد و شکر کاملاً حل شود. آن‌گاه حرارت را کم کنید تا 3- 2 دقیقه به آرامی‌بجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود). سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت 4- 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند. وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا دوباره یخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید، درون گیلاس‌ها را پر کنید، با برگ نعنای تازه‌ تزیین کنید و فوراً سرو نمایید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی