close
بلیط هواپیما
آموزش آشپزی و طرز تهیه کرم موکا
بستن منو
از ما
حمايت کنيد
بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات




ژورنال بافتنی مرضیه کتلی    

کتاب های آموزش خیاطی سیما عمرانی

هم اکنون در بانوکده بخوانید
آموزش آشپزی و طرز تهیه کرم موکا

کرم موکا

 

آموزش طرز تهیه کرم موکا به همراه مواد اولیه را در ادامه مطلب دنبال کنید.

مواد لازم:

کره ...... 75 گرم

شکلات سیاه ...... 50 گرم

شکر ...... 110 گرم

آرد ...... 75 گرم

آب ...... 60 میلی لیتر

پودر کاکائو ......  یک قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ...... یک عدد

---------------------------------------------------------------------------------------------

مواد میانی:

آب ...... دوقاشق سوپخوری

آب پرتقال ...... دوقاشق سوپخوری

پودر ژلاتین ...... دو قاشق چایخوری

پودر نسکافه ...... دو قاشق چایخوری

وانیل ...... یک چهارم قاشق چایخوری

پنیر خامه ای ...... 500 گرم

شکر ...... 110 گرم

خامه ...... یک پیمانه

----------------------------------------------------------------------------------------------

کرم موکا

روش پخت:

فر را از 20 دقیقه قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب مستطیل 20 در 30 سانتی متر را چرب نمایید و با کاغذ روغنی بپوشانید.سپس کره, شکلات سیاه, شکر و آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید, دقت کنید مواد جوش نیاید.

ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت ده دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.آرد و پودر کاکائو را الک کرده, همراه با زرده تخم مرغ به مواد فوق اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.آن را داخل قالب بریزید و به مدت بیست دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

بعد از پخت, اجازه دهید خنک شود, سپس به ابعاد ظرفی که میخواهید کرم را آماده کنید, برش ها را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و کرم میانی را آماده نمایید.

---------------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه کرم میانی:

 

آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.سپس, روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در مواد حل شود.قهوه فوری یا نسکافه را به آن بیفزایید.مواد را از روی حرارت بردارید و به مدت پنج دقیقه صبر کنید تا خنک شود.شکر, پنیرخامه ای و وانیل را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شوند.سپس, خامه را بیفزایید و با لیسک مخلوط نمایید.محلول ژلاتین, آب پرتقال و قهوه را داخل بریزید و ترکیب کنید.مواد کرم را روی برش ها در داخل ظرف مورد نظر بریزید و به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.روی کرم را میتوانید با شکلات آب شده و خامه تزیین کنید.

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User

جدیدترین مدل های شال و روسری

تبلیغات

آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1221 پست
  • کل نظرات :1304
  • آي پي شما :54.197.171.35
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :سه شنبه 16 آذر 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
مدل لباس عروس

تبلیغات

کانال تلگرام

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده