طرز تهیه دسر طالبی
5487برای مشاهده طرز تهیه این دسر خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید
طالبی (۲ عدد)، ژله توت فرنگی (یک بسته)، دانه انگور (یک لیوان)، گیلاس (یک لیوان)، خامه (۲۰۰ گرم)، پودر قند (۳ قاشق غذاخوری)، وانیل (کمی).
● طرز تهیه:
ژله را با یک لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. خامه را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. یکی از طالبیها را به صورت درسته پوست کنید. بعد آن را به صورت حلقه حلقه در آورید و هر حلقه را هم نصف نمایید و برای تزیین کنار بگذارید. طالبی دیگر را هم پوست بگیرید، سپس یک دایره از سر طالبی بردارید و تخمهای داخل آن را خارج کنید. ژله و دانه های انگور را با هم مخلوط کنید و داخل طالبی بریزید. این کار را تا پر شدن داخل طالبی ادامه دهید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا ببندد. بعد آن را از یخچال در آورید و وارونه در ظرف مناسبی قرار دهید و دور آن را با حلقه های طالبی نصف شده تزیین کنید و از خامه برای شکوفه زدن در حد فاصل حلقه های طالبی استفاده نمایید و از دانه های انگور یاقوتی برای روی شکوفه های خامه استفاده کنید.
منبع akairan.com
طالبی , دسر میوه , دسر طالبی , دسر میوه ای , دسر میوه جات , دسر میوه تابستانی , دسر میوه ای ساده , طرز تهیه دسر میوه , دسر میوه های تابستانی , تهیه دسر طالبی , تزیین دسر طالبی , دسر ساده , دسر ایرانی , دسر راحت و سریع , دسر سریع , دسر ساده و خوشمزه , دسر نوشیدنی , دسر جدید , دسر جدید و خوشمزه ,