close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه دسر طالبی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 26 خرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه دسر طالبی

بانوکده

برای مشاهده طرز تهیه این دسر خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید

 طالبی (۲ عدد)، ژله توت فرنگی (یک بسته)، دانه انگور (یک لیوان)، گیلاس (یک لیوان)، خامه (۲۰۰ گرم)، پودر قند (۳ قاشق غذاخوری)، وانیل (کمی).


 ● طرز تهیه:
 ژله را با یک لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.  خامه را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. یکی از طالبیها را به صورت درسته پوست کنید. بعد آن را به صورت حلقه حلقه در آورید و هر حلقه را هم نصف نمایید و برای تزیین کنار بگذارید. طالبی دیگر را هم پوست بگیرید، سپس یک دایره از سر طالبی بردارید و تخمهای داخل آن را خارج کنید. ژله و دانه های انگور را با هم مخلوط کنید و داخل طالبی بریزید. این کار را تا پر شدن داخل طالبی ادامه دهید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا ببندد. بعد آن را از یخچال در آورید و وارونه در ظرف مناسبی قرار دهید و دور آن را با حلقه های طالبی نصف شده تزیین کنید و از خامه برای شکوفه زدن در حد فاصل حلقه های طالبی استفاده نمایید و از دانه های انگور یاقوتی برای روی شکوفه های خامه استفاده کنید.

 

منبع akairan.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی