تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 02 خرداد 1395
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد جوانه گندم

سالاد جوانه گندم

 آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد جوانه گندم را در ادامه مطلب دنبال کنید.

مواد لازم:

جوانه گندم ....... 250 گرم

ژامبون ....... 250 گرم

قارچ ....... 250 گرم

گوجه فرنگی ....... 2 عدد

پیاز ....... 1 عدد

خیارشور ....... 250 گرم

سس فرانسوی ....... 1 پیمانه

آبلیمو ....... 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ....... به میزان لازم

سس مایونز ....... 1 پیمانه


---------------------------------------------------------------------------------------- 

طرز تهیه:

سس مایونز , آبلیمو , نمک و فلفل را داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس ژامبون , قارچ , گوجه فرنگی , پیاز و خیارشور را خرد کرده به سس مایونز اضافه می کنیم.

 

در مرحله بعد جوانه گندم را به مواد اضافه  می کنیم و سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته تا مواد مزه سس را به خود جذب کنند و در انتها با سس فرانسوی سالاد را تزیین می کنیم.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی