بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات

هم اکنون در بانوکده بخوانید
آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد جوانه گندم

سالاد جوانه گندم

 آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد جوانه گندم را در ادامه مطلب دنبال کنید.

مواد لازم:

جوانه گندم ....... 250 گرم

ژامبون ....... 250 گرم

قارچ ....... 250 گرم

گوجه فرنگی ....... 2 عدد

پیاز ....... 1 عدد

خیارشور ....... 250 گرم

سس فرانسوی ....... 1 پیمانه

آبلیمو ....... 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ....... به میزان لازم

سس مایونز ....... 1 پیمانه


---------------------------------------------------------------------------------------- 

طرز تهیه:

سس مایونز , آبلیمو , نمک و فلفل را داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس ژامبون , قارچ , گوجه فرنگی , پیاز و خیارشور را خرد کرده به سس مایونز اضافه می کنیم.

 

در مرحله بعد جوانه گندم را به مواد اضافه  می کنیم و سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته تا مواد مزه سس را به خود جذب کنند و در انتها با سس فرانسوی سالاد را تزیین می کنیم.

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User
آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1223 پست
  • کل نظرات :1321
  • آي پي شما :54.145.176.252
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :چهارشنبه 04 اسفند 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
کانال تلگرام

آموزش چرم دوزی

آموزش چرم دوزی

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده