close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه دسر گیلاس
تبلیغات شما

طرز تهیه دسر گیلاس

بانوکده

طرز تهیه و مواد مورد نیاز در ادامه مطلب

پودر ژلاتین دو و نیم قاشق مرباخوری – شکر 2 قاشق سوپخوری – آب کمپوت گیلاس 3 قاشق مرباخوری- خامه ساده نصف لیوان – گیلاس چند عدد – پودر گیلاس یک لیوان .

طرز تهیه :
گیلاس های کمپوت شده را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود سپس آب کمپوت را با شکر و گیلاس ( بدون هسته ) را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره شود سپس این پوره را با کرم مخلوط کرده ( طرز تهیه کرم در پایین آمده ) و هم بزنید . در ظرفی ژلاتین را در آب حل کرده تا روان شود بعد ژلاتین و خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده را در لیوان مخصوص چرب شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا سفت شود.

 

 

 

مواد لازم برای تهیه کرم مربوطه :
شیر 2 پیمانه – شکر نصف پیمانه – زرده تخم مرغ 2عدد – نشاسته یک و نیم قاشق غذاخوری – وانیل کمی.

طرز تهیه کرم :
شیر سرد را با نشاسته و شکر حل کنید و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد روی حرارت قرار داده و پیاپی هم بزنید تا غلیظ شود تقریباً مثل فرنی ، سپس از روی حرارت بر دارید و کمی وانیل بزنید و بعد از سرد شدن از آن استفاده کنید .

 

منبع akairan.com

نظرات ارسال شده

  • چرا همه دسرا خامه دارن لطفا بدون خامه بزارین چن تایی

  • عزیزان اشتباه تایپی بوده به جای پوره گیلاس نوشته پودر گیلاس

  • دسر خوشمزه ای به نظر میرسه، من در برنامه قرارش میدم ولی یک نکته همونطور که دوست عزیزمان هم گفتند پودر گیلاس چیه؟

  • در دستور 1لیوان پودر گیلاس بود . اولا پودر گیلاس یعنی چی . دوما کجای طرز تهیه از ان استفاده شده ؟

  • با سلام و خسته نباشید
    سایت خوبی دارید

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی