close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرزتهیه سالاد آناناس
تبلیغات شما

آموزش آشپزی و طرزتهیه سالاد آناناس

سالاد آناناس

 طرزتهیه سالاد آناناس را در ادامه مطلب دنبال کنید... 

 

مواد لازم:

کمپوت آناناس ..... 1 قوطی

ژامبون ..... 200 گرم

کنسرو ذرت ..... 1 پیمانه

ساقه کرفس ..... 2 عدد

نخود فرنگی ..... 1.2 پیمانه

پیازچه ..... 1.3 پیمانه

خامه ..... 1 قاشق غذاخوری

سس مایونز ..... به میزان لازم

نمک و فلفل ..... یه میزان لازم

 

طرز تهیه: 

ساقه کرفس, پیازچه , کمپوت آناناس را خرد کرده و با کنسرو نخود فرنگی و کنسرو ذرت مخلوط میکنیم.بهتر است کرفس را 15 دقیقه داخل سرکه قرار داده تا ترد شود.سپس خامه را به سس مایونز اضافه کرده و به آن نمک و فلفل می افزاییم.سس را با سالاد مخلوط کرده و آن را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی