تبلیغات شما

طرز تهیه فالوده در منزل

طرز تهیه فالوده

در این روزهای گرم فالوده طعم خاصی به جمع های ما میدهد مخصوصا اگر این فالوده خانگی باشد. روش طرزتهیه فالوده را در ادامه مطلب دنبال کنید. 

 

 مواد لازم:

نشاسته 200 گرم

آب 1 ليتر

 

 

مواد لازم براي شربت فالوده:

آب 600 ميلي‌ليتر

شكر 300 گرم

جوهرليمو يك‌چهارم قاشق چايخوري

گلاب 80 گرم

دانه هل سبز 10 عدد

 

طرز تهیه فالوده 


طرز تهيه:

آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد. جوهرليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كرده و به آب و شكر اضافه كنيد و اجازه دهيد شربت غليظ شود.

گلاب و دانه‌هاي هل را افزوده و بعد از چند جوش مايع را خاموش كنيد و صبر كنيد تا سرد شود. مايع را در فريزر قرار دهيد تا ببندد، سپس در كيسه بريزيد و به شكل يخ پودري درآورده و آن را تا زمان سرو فالوده در فريزر بگذاريد. ( اين مايع را در دستگاه بستني‌ساز هم ‌مي‌توانيد بريزيد تا بلورهاي يخ ريز يا يخ پودري به شما بدهد.)


نشاسته و آب را با هم در قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا نشاسته خوب پخته شده و بوي خامي ندهد. خمير فالوده را كنار بگذاريد تا سرد شود.

(مي‌توانيد آن را روي ظرف يخ قرار داده و هل را اضافه كنيد تا كاملاً سرد شود)خمير فالوده را در قيف مخصوص ريخته و از بالا با فشار دادن قيف آن را در آب سرد كه بلورهاي يخ در آن هست بريزيد.

وقتي خودش را گرفت با كفگير فالوده را برداريد و با پودر يخ شربت مخلوط و سرد كنيد يا آن‌كه براي سرو در زماني ديگر آن را در فريزر قرار دهيد.

 

 

نكته:

ـ در هنگام پخت فالوده، حرارت بايد بسيار ملايم باشد تا آب خمير فالوده دير تبخير شود و در حين تبخير آب نشاسته پخته شود. نشانه‌ پخته شدن خمير، كش‌دار و براق شدن آن است! اگر خمير سفت و سفيد باشد يعني خمير خام است و رشته‌هاي فالوده در آب خرد مي‌شود.

 

منبع: آموزشی ها

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی