close
بلیط هواپیما
طرز تهیه پیتزا قارچ تابه ای
بستن منو
از ما
حمايت کنيد
بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات




ژورنال بافتنی مرضیه کتلی    

کتاب های آموزش خیاطی سیما عمرانی

هم اکنون در بانوکده بخوانید
طرز تهیه پیتزا قارچ تابه ای

بانوکده

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده‌ می‌‌کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد. اما پخت پیتزا به دلیل نیاز داشتن به فر ممکن است برای همه ساده نباشد. در این دستور شیوه پخت این غذا روی اجاق گاز را به شما آموزش‌ می‌‌دهیم.



مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آرد 3 پیمانه
ماست یك پیمانه
بیکینگ پودر دو ق چای خوری
نمك یک سوم ق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد
روغن مایع 4قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:

گوشت چرخ کرده 350 گرم
رب دو قاشق
پیاز یک عدد متوسط
سیر له شده دو حبه
فلفل دلمه به میزان لازم
نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
قارچ 100گرم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.

حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی خواهد بود.

بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که خمیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.

نکته:

* این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.

* به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.

* در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و... که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم.

* خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
مهدان و وحیییید جون
اين نظر توسط مهدان و وحیییید جون در تاريخ 1395/2/21 و 21:46 دقيقه ارسال شده است :
عالیییییییی بودش مرسی
mam
اين نظر توسط mam در تاريخ 1394/10/15 و 17:12 دقيقه ارسال شده است :
لطفا کمی ساده تر توضیح دهید
آرام
اين نظر توسط آرام در تاريخ 1394/9/10 و 23:08 دقيقه ارسال شده است :
سلام
ببخشید میشه در این مدل پیتزا از خمیراماده استفاده کرد؟
تاحالا کسی خمیر اماده رو امتحان کرده؟
Fatemeh
اين نظر توسط Fatemeh در تاريخ 1394/8/10 و 21:18 دقيقه ارسال شده است :
😋😋😋😋😋
ashkan
اين نظر توسط ashkan در تاريخ 1394/7/1 و 19:25 دقيقه ارسال شده است :
man to office dorost kardam ba yek tabe seramiki kheeeeyli khoob bood mersi mersi
نازنین
اين نظر توسط نازنین در تاريخ 1394/5/6 و 0:05 دقيقه ارسال شده است :
سلام
واسه من خیلی افتضاح شدچراااا
شوهرم که بیچاره واسه اینکه مثلا من ناراحت نشم یه برش خورد خودمم که نتونستم اصلا بخورم
بیرونه نونش پخته بود اما داخل نونش افتضاح در اومد
هلما
اين نظر توسط هلما در تاريخ 1394/5/5 و 18:18 دقيقه ارسال شده است :
عالییییییییییییی بود خیلی ممنونم خیلی خوشم اومد
سمیرا
اين نظر توسط سمیرا در تاريخ 1394/2/10 و 21:18 دقيقه ارسال شده است :
خیلی ممنون .......عالی بید
صوفیا
اين نظر توسط صوفیا در تاريخ 1393/12/16 و 13:02 دقيقه ارسال شده است :
مرسی خیلی خوب اموزش دادید در ضمن بازم مرسی به خاطر اینکه به فکر سلامتی مردم هم هستید
نیلو
اين نظر توسط نیلو در تاريخ 1393/11/19 و 23:14 دقيقه ارسال شده است :
من فر دارم ولی دوس دارم ی بارم شده تو تابه امتحان کنم ,میدونم خوب میشه بارعایت اصول !
براي ديدن نظرات بيشتر روي شماره صفحات در زير کليک کنيد
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User

جدیدترین مدل های شال و روسری

تبلیغات

آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1221 پست
  • کل نظرات :1304
  • آي پي شما :54.205.89.199
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :پنجشنبه 18 آذر 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
مدل لباس عروس

تبلیغات

کانال تلگرام

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده