close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه پیتزا پپرونی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 26 خرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

بانوکده

مواد مورد نیاز و طرز تهیه در ادامه مطلب

 مواد لازم :


نان پيتزا ۱ عدد 


مايه ماكاروني ۴ قاشق غذاخوري 


پنير موزارلا خرد شده۲/۱ پيمانه 


كالباس پپروني (نوعي كالباس پرادويه ) ۶ورقه نازك 

 

پنير پارمزان (رنده شده ۱ (قاشق غذاخوري 

 

نعناي تازه ، فلفل دلمه ي سبز و زيتون بدون هسته (خرد شده) مقداري براي سطح پيتزا

 طرز تهيه :


خمير پيتزا را داخل ظرف مخصوص پيتزا قرار دهيد و روي تمام سطح خمير را با فاصله ۲سانت از دور
تا دور خمير از اين مايه پر كنيد . سپس روي سطح آن را از پنير موزارلا پر كنيد . و روي آن پپروني ،
فلفل سبز و زيتون را كه با هم مخلوط كرده ايد بريزيد .
در پايان جعفري و پنير پارمزان را روي پيتزا پخش كنيد . پيتزا را براي ۴۵تا ۶۰ ثانيه در دماي بالاي

مايكرو فر قرار دهيد تا اينكه پنيرها كاملاً آب شوند .
اگر بخواهيد پيتزا را در فر بپزيد بايد آن را در دماي ۳۵۰درجه ي فارنهايت فر براي مدت ۵تا ۷دقيقه قرار دهيد .

منبع:ashpaziema

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی