close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کتلت مرغ و هویج
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 28 خرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

بانوکده

مواد لازم برای (برای 4 نفر): 

گوشت مرغ : 400 گرم 

لپه : دو سوم لیوان

 

تخم‌مرغ : 1 عدد

 

هویج رنده شده : نصف لیوان

 

گشنیز تازه : 1 لیوان

 

گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد    

    

پیاز متوسط : 1 عدد متوسط 

 

نمك، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان دلخواه

 

روغن مخصوص سرخ کردنی : 5 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

 

- ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنید.

- سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.

- در تابه‌ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.

- گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با كمی نمك و فلفل مزه‌دار كنید و روی كتلت‌های سرخ شده بریزید.

- سپس غذا را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.

- سپس آن را میل كنید.

 

مقدار انرژی غذا:


مقدار انرژی موجود در هر یک از مواد لازم برای این غذا به شرح زیر است:

 

گوشت مرغ                                 650 كیلوكالری

لپه                                               160 كیلوكالری

تخم‌مرغ                                        100 كیلوكالری

هویج رنده شده                              15 کیلو کالری

 گشنیز تازه                                    25 کیلو کالری

گوجه فرنگی                                   75 کالری

پیاز متوسط                                     25 کالری

روغن                                              225 کیلوکالری

 

این غذا تقریبا 1200 كیلوكالری انرژی دارد. اگر با این مقدار مواد، 12عدد كتلت تهیه شود، هر یك از آنها 100 كیلوكالری خواهد داشت و از آنجا كه حتما با 3 تا 4 واحد نان میل می‌شوند، به هر نفر حداقل 500 كیلوكالری انرژی خواهد رسید.

با این غذا بخورید
- بهتراست نان مصرفی تان از نوع سبوس‌دار باشد، مثل نان سنگك یا نان‌ فانتزی سبوس دار.

- برای افزایش فیبر غذایی‌تان نیز به همراه آن كمی سبزی خوردن یا سالاد میل كنید.

- در صورتی كه عادت به خوردن سس گوجه فرنگی دارید، بهتر است از نوع خانگی باشد.

- مصرف دوغ و یا شربت آب‌لیموی كم شیرین نیز به عنوان نوشیدنی، تكمیل كننده دیگر این غذا به حساب می‌آید.

 

ماندگی و کهنگی


اگر مقدار زیادی كتلت سرخ كرده‌اید و تمامی آنها را نمی توانید در یك وعده غذایی بخورید، بعد از خنك شدن، در ظرفی دردار قرار داده و ظرف یكی دو روز آینده میل كنید.

از سس زدن و یا ریختن آب گوجه‌فرنگی روی كتلت‌های اضافی خودداری كنید، زیرا به این ترتیب رطوبت غذا افزایش یافته و احتمال فساد زودتر آن بیشتر خواهد شد.

اگر دیابت دارید...
كتلت‌هایتان را به جای نان با یك بشقاب سالاد سبزیجات به همراه آبغوره یا آب لیمو ترش میل كنید.

در ضمن، از اضافه کردن هویج به غذا خودداری كرده و از مقداری سبزیجات برگ سبز مثل گشنیز، جعفری و مرزه به جای هویج استفاده كنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی