close
بلیط هواپیما
طرز تهیه ماکارونی با سویا
بستن منو
از ما
حمايت کنيد
بريم بالا
آخرين اخبار سايت :
تبلیغات




ژورنال بافتنی مرضیه کتلی    

کتاب های آموزش خیاطی سیما عمرانی

هم اکنون در بانوکده بخوانید
طرز تهیه ماکارونی با سویا

بانوکده

برای آموزش اصولی پخت ماکارونی به همراه سویا ادامه مطلب را از دست ندهید


مواد لازم :
ماکارونی فرمییک بسته

پیازدرشت یک عدد

بزرگ سویا۲

/۱+۱ پیمانه فلفل

دلمه ای متوسط یک عدد

پودر آویشن دو ق.چروغ نبه اندازه

لازم زردچوبه یک ق.چ پر رب گوجه فرنگی

یک ق.س پرنمک و فلفل به اندازه لازم



طرز تهیه :

ابتداسویا را در آب گرم خیس کنید و یکی دو ق.س سرکه در آن بریزید و بعد از نیم ساعت در صافی

ریخته و با دست خوب بفشارید تا آب سویا کاملاً گرفته شود.بعد داخل ماهی تانه و بدون روغن بریزید

وچند دقیقه بدون روغن روی حرارت هم بزنید تاآب باقی مانده در سویا تبخیر شود.
حالا سویا را کناربگذارید تا بعد.

پیاز را ریز خرد کنید و باچند قاشق روغن تفت دهید تا نرم شود، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید وهمراه

سویای آب گرفته به پیاز اضافه کنید وپنج شش دقیقه تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و

رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و حدود سه چهاردقیقه ی دیگر تفت دهید و سپس یک و نیم

پیمانه آب درون آن ریخته و اجازه دهید با حرارت کم بپزد و به روغن بیفتد.
در یک ظرف مناسب آب به اندازه لازم ریخته و با دوسه ق.غ خوری نمک ، روی حرارت بجوشانید،
وقتی آب جوشید ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید تا ماکارونی بپزد . حدوداًبرای پخت

ماکارونی پنج الی ده دقیقه کافی است . بعد از پخت ، ماکارونی را در صافی ریخته و دوسه لیوان آب روی آن

بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود.بعد داخل ظرفی که می خواهید ماکارونی را دم کنید ، کمی روغن
ریخته و روی حرارت گذاشته تا گرم شود بعد ظرف رااز روی حرارت بردارید و یک تکه نان لواش ،
به عنوان ته دیگ بگذارید .بعد مخلوط سویا و ماکارونی آبکش شده را با هم مخلوط کنید وروی ته
دیگ بریزید و با دم کنی و شعله پخش کن حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.وسپس میل کنید.

منبع: آموزشی ها

Print

اگه عکس ها لود نشدن يا لينک دانلود خراب بود يا هر مشکلي تو اين پست بود از پايين به ما اطلاع دهيد
فقط کافيست کد امنيتي زير رو وارد کنيد و روي گزينه گزارش خرابي لينک کليک کنيد تا خرابي براي ما ارسال شود

بخش نظرات اين مطلب
دانیال
اين نظر توسط دانیال در تاريخ 1395/6/30 و 21:45 دقيقه ارسال شده است :
فردا میخوام درست کنم...
فک کنم راهیه بیمارستان شم...
درضمن میشه دلمه نزنم ازش بدم میاد..
نجمه
اين نظر توسط نجمه در تاريخ 1395/6/23 و 14:46 دقيقه ارسال شده است :
سلام میشه برای وقتی که ماکارونی را روی اجاق گاز گذاشتم علاوه بر نمک کمی روغن هم بریزم تا ماکارونی ها موقع خوردن به هم نچسبند؟؟

خیلی ممنون عالییییی شد.
فرزانه و مجید
اين نظر توسط فرزانه و مجید در تاريخ 1395/6/2 و 13:06 دقيقه ارسال شده است :
سلام..من ماکارانی باگوشتو نخود فرنگی و پیاز و سیر ادویه فلفل دلمه درست کردم خوشم اومده..و امروز با روش شما با سویا خیلی پسندم شد..راستش اب سویارو ک نمیدونستم باید خب بگیرم و اویشن تجربه جالبی شد..و ناهار برای عشقم ک از سرکار میاد الان درست کردم ...مررررسی
 السانا
اين نظر توسط السانا در تاريخ 1395/5/22 و 15:23 دقيقه ارسال شده است :
خیلی ممنون عالی بود من 10 سالمه و باکمک خواهرم درست کردم بازم تشکر می کنم
محمد
اين نظر توسط محمد در تاريخ 1395/5/11 و 17:00 دقيقه ارسال شده است :
سلام امشب میخوام درست کنم فکرکنم گربه های تو کوچه هم نخورن خخخخ
شوخی کردم اومیدوارم خوب شه.
مرسی از اموزش کاملتون.....
ارمان
اين نظر توسط ارمان در تاريخ 1395/4/28 و 17:27 دقيقه ارسال شده است :
درود
اینجا اهواز است منم 23 سالمه الان برای اولین بار میخوام اشپزی کنم خدا شفا بده اون کسیو که از دستپخت من میخوره
ای لاو یو بانوکده
پاسخ : سلام دوست عزیز...امیدواریم غذای خوشمزه ای درست کنید و از با هم بودن لذت ببرید.موفق باشید
اين نظر توسط در تاريخ 1395/4/23 و 19:00 دقيقه ارسال شده است :
میشه به جای فلفل دلمه قارچ بریزیم؟
پاسخ : با سلام.
بله بستگی ب سلیقه شما دارد.روش های جدید را در آشپزی تست کنید.
فاطمه
اين نظر توسط فاطمه در تاريخ 1395/4/18 و 17:44 دقيقه ارسال شده است :
سلام من دختر۱۳ساله هستم واولین بارکه ماکارانی درست میکنم امیدوارم خوب بشه
پاسخ : سلام دوست عزیز...امیدواریم خوب بشه
هانی
اين نظر توسط هانی در تاريخ 1395/4/13 و 11:15 دقيقه ارسال شده است :
سلام من 18 سالمه عروس شدم یه دخمل ناز هم دالم ماکرونی با این روشی درست کردم خوشمزه شد مرسی ممنون از سایتتون
پاسخ : خوشحالیم که این مطلب باعث جلب نظر شما شده است.
مهدیه
اين نظر توسط مهدیه در تاريخ 1395/4/2 و 7:58 دقيقه ارسال شده است :
سلام ..
بچه ها خمری ماکارونی به این دلیله که شما زیاد میجوشونیدش این نیم ساعتی که بانو عرض کردن برای شعله های خیلی خیلی ملایمه شما اگر زیر آب جوشو زیاد کنید5دقیقه هم کافیه لطفا هرچن دقیقه یه بار باقاشق یکی از رشته هارو با ناخن نصف کنید ببینید پخته یا نه اگر پخته بود وراحت نصف شد سریع آبکشش کنید

ممنون دوستام...
براي ديدن نظرات بيشتر روي شماره صفحات در زير کليک کنيد
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
دوره آموزش بافتنی

جستجو

Search

موضوعات

Category

ميزکار

Panel
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

پربازديدترين ها

Most Viewed

آخرين کاربران

Recent User

جدیدترین مدل های شال و روسری

تبلیغات

آمار
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب :1223 پست
  • کل نظرات :1304
  • آي پي شما :54.163.92.62
  • مرورگرشما :
  • سيستم عامل شما :
  • امروز :شنبه 20 آذر 1395

مروري بر گزشته
آرشيو
مدل لباس عروس

تبلیغات

کانال تلگرام

لينک دوستان

Links
بانوکده در شبکه هاي اجتماعي
بانوکده در فیس بوک


بانوکده در گوگل پلاس


بانوکده در اینستاگرام


صفحه رسمی بانوکده