close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ماهی شکم پر
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 30 خرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه ماهی شکم پر

بانوکده

طرز تهیه ماهی شکم پر به همراه مواد اولیه را می توانید در ادامه ی مطلب مشاهده فرمایید

 

 

مواد لازم:

ماهي سفيد                             يك عدد

 پياز متوسط                              يك عدد

 رب انار ترش             يك قاشق غذاخوري

چوچاق                             به ميزان لازم

 گردو آسياب شده                     250 گرم

 نمك و فلفل                       به ميزان لازم

 


طرز تهیه

ماهي را پاك و شكم آن را خالي كرده، شسته و كنار مي‌گذاريم تا آب آن برود. ماهي را نمك زده تا مزه‌دار شود. پياز را رنده كرده و به آن رب انار، نمك، فلفل و سبزي چوچاق خرد شده را اضافه مي‌كنيم. سپس گردو را افزوده تا مواد همانند ماست سفت شود. داخل شكم ماهي را با مواد پر كرده، ماهي را در سيني فر قرار مي‌دهيم و با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد و به مدت نيم ساعت مي‌گذاريم تا روي ماهي پخته شود. پس از پخت از فر خارج كرده و تزيين مي‌كنيم.

 


نکتـه:

در صورت نبودن چوچاق كه سبزي محلي استان گيلان است، از نعنا استفاده كنيد.

 

منبع: آموزشی ها

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی