close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی
تبلیغات شما

طرز تهیه سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی

کدبانو

طرز تهیه سوپ عدس با سیر در ادامه مطلب

225 گرم( حدود 1 لیوان) : عدس قرمز 
2 عدد ( ساطوری شده) : پیاز
2 حبه( ساطوری شده) : سیر بزرگ
1 عدد( ساطوری شده) : هویج
2 قاشق سوپخوری : روغن زیتون خالص
5/1 لیتر : آب مرغ
2 قاشق سوپخوری : سركه
به مقدار لازم : فلفل و نمك
برای تزئین : برگ كرفس

طرز تهیه:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.

نكات تغذیه ای:
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی