close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ جو
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 31 خرداد 1392
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سوپ جو

کدبانوطرز تهیه سوپ جو

 


 مواد لازم:

۱-جو پوست گرفته

در حدود ۲/۱ پیمانه (۱۰۰گرم)

۲-آب گوشت بدون چربی

پنج تا شش پیمانه

۳-هویج رنده شده

دو تا سه قاشق سوپخوری

۴-خامه

صد گرم

۵-سس سفید غلیظ

دو پیمانه

۶-نمک و فلفل

بقدر کافی

 

طرز تهیه:

بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با اب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه می کنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ اهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی ان میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.


راز و رمز ها

۱ ـ سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر می شود چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب تر است.
هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می دارد و زیباتر است.
۳ ـ جو حتما باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.
۴ ـ شیررا گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره ) نمی شود.
۵ـ برای غلیظ شدن سوپ می توانید ۲ قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.
۶ ـ از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.
۷ ـ خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.
۸ ـ جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.
۹ ـ چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال از آن جدا کنید.
۱۰ ـ برای نگهداری جو پخته می توانید آن را در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ زمان کمتری بگیرد.


انواع سوپ جو

۱ ـ سوپ جو با گوشت سرگنجشکی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر ، جعفری و گشنیز
۲ ـ جو با گوشت سرگنجشکی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده
۳ـ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و کمی جعفری
۴ ـ جو همراه با لوبیا سبز ریز شده ، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
۵ ـ جو همراه با تره فرنگی ، خامه و زرده تخم مرغ
۶ ـ جو همراه با عدس ، رب گوجه فرنگی ، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ کم چربی یا بدون چربی
۷ ـ جو همراه با لوبیا چیتی که از قبل خیس کرده ، جوشانیده و آب آن را دور ریخته اید اصطلاحا (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت
۸ ـ جو یا کرفس و هویج نگینی خرد شده همراه با ماست چکیده
۹ ـ جو و گندم خیس شده به نسبت مساوی و هویج ، جعفری و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده (یا رب گوجه فرنگی) همراه با آب گوشت یا مرغ
۱۰ ـ جو همراه با ورمیشل ، هویج ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی ، نعنا و ترخون
۱۱ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، شلغم و هویج نگینی شده و اسفناج ریز شده
۱۲ ـ جو همراه با فلفل دلمه ای ریز شده (رنگی و سبز) و آب گوشت یا مرغ
۱۳ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج و برای روی سوپ پنیر تبریز و جعفری خرد شده
۱۴ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ و ۳ عدد پیاز درشت خلالی شده
۱۵ ـ جو همراه با آب گوشت ، سیر ، گشنیز ، گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
۱۶ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، قارچ ورقه شده ، سیب زمینی ترشی و هویج نگینی خرد شده ، شیر ، گوجه فرنگی رنده شده
۱۷ ـ جو همراه با آب گوشت ، زرشک و سیب زمینی
۱۸ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج ، گوشت یا مرغ پخته رشته شده و رب گوجه فرنگی
۱۹ ـ جو همراه با جگر و سنگدان مرغ ، هویج ، رب گوجه فرنگی و کمی جعفری
۲۰ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج ، کاهو یک سانتی خرد شده

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی