close
چت
آموزش تهیه سوپ فلفل قرمز
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه سوپ فلفل قرمز

آموزش تهیه سوپ فلفل قرمز

این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و ریحان، طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود، بسیار دلچسب خواهد بود.

مواد لازم برای سوپ فلفل :

 فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و خرد شده 255 گرم
 پیاز خرد شده 1 عدد
 سیر له شده 2 حبه
 فلفل سبز چیلی خرد شده 1 عدد
پوره گوجه فرنگی صاف شده300 میلی لیتر
عصاره سبزیجات600 میلی لیتر
ریحان بازل خرد شده2 قاشق غذاخوری
برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیینمقداری

 

طرز تهیه سوپ فلفل قرمز :
فلفل ها را به همراه پیاز، سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند، مواد را خوب هم بزنید.

حرارت را کم نمایید تا به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند. آن را آبکش نمایید. آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید.

سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود.

پوره سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز برگردانید. ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود. سوپ را با شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز :
این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد، اگر سرد و به همراه 1500 میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی  آن ریخته شده، تزیین و سرو گردد.

 

منبع : avayesalamati.com

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی