close
چت
طرز تهیه آش ماسووا غذای محلی جنوبی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 10 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه آش ماسووا غذای محلی جنوبی

طرز تهیه آش ماسووا غذای محلی جنوبی

در این پست آموزش تهیه آش ماسووا را برای شما عزیزان آماده کرده ایم

 

برای اینکه آش ماسووا سریعتر آماده شود، می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید


مواد لازم برای آش ماسووا برای 3 نفر:

بلغور گندم 100 گرم
 برنج نیم دانه 100 گرم

 اسفناج

 100 گرم
 پیاز2 عدد
نخود پخته150 گرم
کشکیک پیمانه سرخالی
نمک و فلفلبه اندازه لازم
جعفری تازهبرای تزیین
پونه خشکبرای تزیین


طرز تهیه آش ماسووا :
ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  اضافه کنید.

بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می گذاریم آش 5 دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

نکته برای پخت آش ماسووا :
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی