close
چت
آموزش تهیه مربای پرتقال حلقه ای
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 11 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه مربای پرتقال حلقه ای

آموزش تهیه مربای پرتقال حلقه ای

در این آموزش روش درست کردن مربای پرتقال حلقه ای را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای :

 پرتقال۱ کیلو 
شکر ۱ کیلو 
 آب۳ پیمانه 
 آب اضافه ۳ لیتر
نمک۱ قاشق سوپخوری
گلوکز۱ قاشق سوپخوری
آب پرتقال تازه۱ پیمانه

 

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای :

سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید طعم آن فوق العاده است.

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی