close
چت
آموزش تهیه مربای طالبی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : جمعه 11 فروردين 1396
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش تهیه مربای طالبی

آموزش تهیه مربای طالبی

سایت بانوکده امروز برای شما کاربر محترم آموزش تهیه مربای طالبی را گردآوری کرده است.

مواد لازم برای مربای طالبی :

 طالبی500 گرم
 آب 2 پیمانه
 شکر4 پیمانه

 

طرز تهیه مربای طالبی :

بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره هایی مناسب آن را برش دهید توجه داشته باشید که پس از خرد نمودن، طالبی بدست آمده باید 500 گرم باشد.

 

شکر و آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط شود سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید. از آنجائی که این میوه کاملاً نرم است نیاز زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد بنابراین توجه داشته باشید، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن، زیاد بجوشد و له نشود.

 

پس از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک شود پس در ظرف دردار شیشه ای  و در یخچال نگهداری نمایید. بدلیل وفور این میوه پرآب و شیرین و معطر در فصل تابستان، شما دوستان می توانید این مربا را به راحتی در فصل گرم تابستان آماده نمایید و با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه با چای معطر و تازه دم نوش جان نمایید. از مارمالاد آن برای شیرینی های مارمالادی، لابه لای کیک و غیره نیز استفاده می شود.

منبع : negahmedia.ir

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی