close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آش دوغ
تبلیغات شما

طرز تهیه آش دوغ

 

کدبانو

 

طرز تهیه آش دوغ در ادامه مطلب

مواد لازم :

برای 6 نفر:

گوشت چرخ کرده=300 گرم

پیاز=2 عدد

آرد برنج=نصف لیوان

تخم مرغ=2 عدد

سبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلو

نخود و لوبیای پخته=2 لیوان

برنج=نصف لیوان

دوغ=4 کیلو

روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم

پیاز داغ=2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).
وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیفتد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.
منبع: اموزشی ها

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی