close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ چینی
تبلیغات شما

طرز تهیه سوپ چینی

کدبانو

طرز تهیه سوپ چینی

 


مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
1 عدد سينه‌ي مرغ پخته
1 ليوان قارچ خرد شده
3 قاشق سوپ‌خوري آرد ذرت
3 ليوان آب مرغ
3 عدد تخم‌مرغ
سس سوياي روشن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم

 

طرز تهيه:
در قابلمه‌اي قارچ، سينه‌ي مرغ كه از قبل پخته شده و آب مرغ را مي‌ريزيم و به مدت 15 دقيقه روي حرارت متوسط مي‌گذاريم تا قارچ پخته شود. بعد از گذشت اين مدت، آرد را در كمي آب سرد حل مي‌كنيم و با سس سويا و سرکه به سوپ مي‌افزاييم. در اين لحظه سوپ بايد غليظ و لعاب‌دار باشد. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي مي‌زنيم، كفگير را روي قابلمه مي‌گذاريم و تخم‌مرغ‌ها را روي كفگير مي‌ريزيم. در اين حالت تخم‌مرغ‌ها به صورت دانه‌دانه در سوپ نمايان مي‌شوند.

منبع: اموزشی ها

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی